Vse kategorije

Predstavitev podjetja

Domov> O nas > Predstavitev podjetja

O nas

Safecare Biotech(Hangzhou)Co., Ltd., s sedežem v mestu Hangzhou Future-Tech City je že več kot 10 let inovativen in vodilni proizvajalec hitrih testov in analizatorjev POCT. Naše podjetje je specializirano za raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in storitve hitrih diagnostičnih reagentov POCT, vključno z odkrivanjem nalezljivih bolezni, zlorabe drog, alkohola, zdravja žensk, testov srčnih markerjev in tumorskih markerjev, med drugim nalezljivih bolezni in zlorabe drog. odkrivanje sta dve ključni seriji izdelkov našega podjetja.

Naša prodajna mreža je bila razširjena v več kot 100 držav in regij. Pridobili smo certifikate CE in FDA za več kot 100 izdelkov in registrirani v številnih državah. Zavezani smo zagotavljanju profesionalnih storitev in celovite, vrhunske ponudbe izdelkov.

14

Zakaj smo ustanovili SAFECARE?

Alex Qiu, ustanovitelj Safecare Biotech, je prijazna oseba, polna ljubezni. Nekoč je bil prostovoljec v bolnišnici, kjer je pomagal pacientom, in ugotovil, da je toliko ljudi, ki tvegajo svoje zdravje. Zaradi pomanjkanja zavedanja o rednem diagnosticiranju njihovega zdravja so izgubili najboljše obdobje zdravljenja svojih bolezni. Alex je začel razmišljati, kako bi lahko tem ljudem pomagal in jih seznanil s hitrimi testi, ki so enostavni za uporabo in brez stroškov medicinske naprave, ki jo lahko uporabljajo tudi doma.

Medtem pa bolni ljudje potrebujejo več nege in Alex želi, da bi bili vsi varni in zdravi ter živeli boljše in srečno življenje daleč stran od bolezni in zdravil. Tako izhaja tudi ime našega podjetja SAFECARE.

Zdaj si vsi v Safecare prizadevajo za inovacije novih izdelkov in zagotavljajo našo ljubezen in skrb svetu.

Kultura

Vroče kategorije